Отстрани позадина


Отстранете ја позадината користејќи го нашиот API


Примерок код

      import requests

      file_names = ["/path/to/file.jpg"]
      api_key = 'test_key`

      domain = 'https://image.removebackground.app'
      api_version = 'api/v1/'
      headers = {'Authorization': api_key}

    

или Прочитајте ја документацијата
Политика за приватност Услови на услугата За нас Контакт

© 2021 RemoveBackground.app

Проект со отворен код Направено од nadermx