Cabut tukang tina gambar, nganggo kecerdasan buatan



*File dihapus saatos 24 jam


atanapi Séred sareng teundeun file di dieu


Alat online kami ngamungkinkeun anjeun nyabut tukang tina gambar

Conto:


Hapus latar nganggo API kami


Kodeu conto

            import requests

            file_names = ["/path/to/file.jpg"]
            api_key = 'test_key`

            domain = 'https://image.removebackground.app'
            api_version = 'api/v1/'
            headers = {'Authorization': api_key}

        

atawa Maca dokuméntasi




Kabijakan privasi Sarat jasa Tentang Kami Kontak

© 2021 RemoveBackground.app

Proyék sumber terbuka Di damel ku nadermx